MEKLĒT

Sīkāka informācija par to, kā izdzēst kontu pakalpojumā Youtube

Lietotāji, kuriem ir savi kanālipopulāra videohostinga "Yutub" konti ir saistīti ar galveno kontu "Google". Uzņēmums ir pakalpojuma īpašnieks. Attiecīgi, ja jums ir vēlme zināt atbildi uz jautājumu par to, kā dzēst kontu "Youtube" atbildi (2014 padarījusi uzdevumu īpaši populārs), jums ir arī noņemt un galvenais konts "Google". Visbiežāk interesanti ir tas, ka, ja jūs braucat, tajā pašā laikā vairāki kanāli, un tādā gadījumā tie tiek uzskatīti par atsevišķiem kontiem un, tādēļ jūs varat dzēst tos pa vienam. Šodien mēs runājam par to, kā izdzēst kontu "Youtube". Šobrīd šī problēma lietotājiem ir ļoti populāra.

Sistēmas triks

kā izdzēst kontu pakalpojumā YouTube
"Youtube" kontā reģistrācija irvieglāk nekā to noņemt, tāpēc šodien mēs nolēmām sniegt jums soli pa solim norādījumus. Izmantojot to, jūs varat ātri atrisināt uzdoto jautājumu. Tātad, sāksim saprast, kā izdzēst kontu pakalpojumā Youtube.

Instrukcijas

Kā izdzēst kontu pakalpojumā YouTube 2014
Pirmā lieta, kas jādara, ir ievadītkanālu, kuru plānojat izdzēst vēlāk. Kā jūs jau droši vien sapratāt, katram no tiem ir savs konts pakalpojumā Google Plus un citi uzņēmuma pakalpojumi. Atkal ir jāatgādina, ka pēc tam, kad dzēsi kanālu "Ютубе", konts "Google Plus" arī pazūd. Šī opcija galvenokārt attiecas uz gadījumu, kad resursā ir vairākas personiskās lapas. Protams, šī problēma ir ātri atrisināta, un jums ir nepieciešams izdzēst visu kontu. Pēc tam mēs atgriežamies pie "Youtube", ieeju uz citu kanālu kontu var izdarīt šādi. Vispirms piesakieties pakalpojumā Google, pēc tam dodieties uz video izvietošanu. Tālāk jūs varēsit redzēt attēlu blakus jūsu vārdam, uz kuru vēlaties noklikšķināt. Ja jums ir grūti orientēties, tad ņemiet vērā, ka vēlamais apgabals atrodas augšējā labajā stūrī. Tālāk jums vajadzētu uzklikšķināt uz pogas Pārslēgt kontu atvērtajā izvēlnē un pēc tam atlasīt vajadzīgo kanālu, kuru plānojat atvienot. Mēs pārietam uz nākamo posmu. Kad kanāls ir atvērts, varat droši pāriet pie jautājuma par to, kā izdzēst kontu "Youtube". Tagad jums ir jādodas uz kanāla iestatījumiem, un, lai to izdarītu, kā rīku vēlaties noklikšķināt uz mazā apzīmējuma, un parādītajā izvēlnē atlasiet parametru YouTube iestatījumi. Tālāk jums vajadzētu iet uz sadaļu Papildu, jūs varat redzēt objektu Pārskats.

Apstiprinājums

YouTube reģistrācija
Kad viss ir izdarīts, jūs varat droši pārvietotiesuz otro punktu. Jūsu uzdevums ir noklikšķināt uz pogas Dzēst kanālu, kas tulkojumā nozīmē "Dzēst kanālu". Pēc tam, kad esat noklikšķinājis uz šīs pogas, pakalpojums lūgs ievadīt savus personas datus. Norādiet kontam piederošo pieteikumvārdu un paroli, pēc kura tiks atvērta jauna lapa. Ja esat izdarījis visu pareizi, ekrānā jūs varat redzēt savus atskaņošanas sarakstus, kas tiks tālāk noņemti. Atcerieties, ka pēc kanāla tīrīšanas jūs zaudēsiet arī visus savus abonenti un komentārus, ko viņi atstāja zem videoklipa.

Noņemot piekļuvi citiem pakalpojumiem

Tātad, tagad jūs varat droši pāriet uz nākamopunkts. Jums atkal ir jāklikšķina uz pogas Dzēst kanālu - tas ir jādara, lai pilnībā izdzēstu savu kanālu. Visveiksmīgākais ir tas, ka, pabeidzot šo darbību, jūsu konts Google netiks dzēsts. Tādēļ jūs varat turpināt to izmantot. Tagad jums vajadzētu doties uz nākamo soli - dzēš lapu "Google", uz kuru kanāls tika piesaistīts. Ir svarīgi atcerēties, ka jums ir pieejams uzņēmuma sociālais tīkls Plus. Lai izlemtu, kā pilnībā izdzēst kontu pakalpojumā Youtube, jums jāpiesakās pakalpojumā Google. Atcerieties, ka jūs nevarat izdzēst savu galveno profilu bez pēdām ar jebkādām metodēm, jo ​​pakalpojumam vienkārši nav šādas funkcijas.

Dzēst lapu

YouTube piesakieties kontā
Kad esat jau pieteicies Google, jumsNoklikšķiniet uz pogas Sākums peles kursoru un nolaižamajā izvēlnē atlasiet sadaļu Iestatījumi. Kad esat atvēris jauno lapu, jums vajadzētu ritināt to pašā beigās, jūs varat pamanīt pogu Dzēst lapu. Tagad jums ir jāapstiprina, ka tiešām vēlaties dzēst savu lapu, pēc tam noklikšķiniet uz šī vienuma vēlreiz. Pirms galīgā apstiprinājuma, ka jūsu konts ir dzēsts, jums ir jāpārbauda visi pakalpojumi. Protams, iesācējiem šī instrukcija var likties sarežģīta. Tomēr, ja jūs uzmanīgi to izlasīsit, tad jums nav grūtības.

Mēs aprakstīsim izņemšanas galvenos posmus.

  1. Mēs ieejam kanālā.
  2. Mēs meklējam papildu konta iestatījumus.
  3. Noklikšķiniet uz kanāla ikonas augšējā labajā stūrī.
  4. Atveriet YouTube iestatījumus.
  5. Izvēlieties vienumu "Vispārīga informācija".
  6. Noklikšķiniet uz "Advanced" zem kanāla nosaukuma.
  7. Izmantojiet pogu "Dzēst".
  8. </ ol </ p>
  • Reitings: